Jógázz velem online

Online jóga videók a tökéletes feltöltődésért

Az ülőmunka és a mozgáshiány kéz a kézben járnak.

Bemerevedik a test és negatív hatással van a mozgásszervekre, a gerincre, a belső szervekre. Az otthoni lét pedig egy idő után lelkileg is kimerítő.

A HomeOffice Mentőcsomag megoldást nyújt, hiszen 5 különböző hosszúságú és intenzitású videót tartalmaz, így minden nap kiválaszthatod a Neked megfelelőt, ezzel biztosítva a tökéletes Én-időt.

A saját magadról, testedről, lelkedről való gondoskodás a ragyogásod, jól-léted legfontosabb alapköve. Gyújts egy gyertyát, vegyél fel egy kényelmes ruhát, teríts le egy matracot és már indulhat is a feltöltődés.

Ezek a jóga videók segítenek, hogy harmóniában teljen ez a rendkívüli időszak, amíg a termek még zárva tartanak és utána is.

A HomeOffice Mentőcsomag tartalma

'Dinamikus Flow Jóga' videók

2 db 50 perces videó

Dinamikus gyakorlatsorok, amik segítenek a flow élmény megélését, meg is izzasztanak, és biztosan érezni fogod a hatásukat izmaidban és a hangulatodban is. Ha van több időd, szabadon visszatekerheted, és a sorozatokat többször is végezheted.

'Office jóga' videó

1 db 20 perces videó

Ehhez csak egy székre lesz szükséged, amivel a hátad átmozgatását akár a munka szünetében is elvégezheted.

Utána garantáltan hatékonyabb leszel a feladataid elvégzése közben is.

'Expressz Én-idő jógával'

1 db 10 perces videó

Ez a gyakorlatsor tökéletesen alkalmas az igazán elfoglalt napokra, amikor tényleg csak 10 perced van. Végezheted reggel is és este is.

"Töltekezz'" gyakorlatsor videó

1 db 30 perces videó

Ennek segítségével nyugodt ritmusban tudod átmozgatni a testedet. Tökéletes azokra a napokra, amikor nyújtani, töltekezni szeretnél.

Privát online jóga

Heti 1 db, 60 perces óra (6000 Ft/óra)

Heti rendszerességű privát foglalkozások, amik teljesen személyre szabottak. Akár a rugalmasság, az erőnlét fejlesztése a cél, a jóga eszközeivel a saját tempódban tudunk haladni.

A relaxációt, a meditációt és a légzés gyakorlatokat szintén a saját igényeidre szabom, így lesz nem csak egy testet átmozgató foglalkozás, hanem lelki, szellemi felüdülés egyben.

Elérhető online is, az otthonod kényelmében.

V.I.P csomag

A HomeOffice Mentőcsomag videói + egy privát jóga óra.

A csomag videóin kívül egy privát jóga órát is tartok számodra, ahol csak rád figyelek. 

De miért hasznos ez?

Megrendelő űrlap

FONTOS: A választott csomagot átutalással tudod kifizetni, amelyhez a szükséges adatokat a rendelés leadása után, e-mailben fogod megkapni. Az összeg beérkezését követően pedig kapni fogsz egy újabb e-mailt a videók hozzáférési linkjeivel.

A V.I.P. csomag választása esetén a privát jóga óra időpontjának egyeztetése szintén e-mailben történik a rendelés leadását követően.

A privát online jóga óra heti 1 db, 60 perces órát jelent, amelynek ára 6000 Ft/óra.